logo
casaheader

Reviews

"Net terug van een ongelooflijke fantastische vakantie. Wat is het heerlijk om in Casa die Bella te verblijven. De gastvrijheid van Henk en Myrna is meer dan top. En de kookkunsten van kok Mario waren subliem. Fijn jullie te hebben mogen leren kennen."
Gezin met 1 kind uit Ubbergen

"Wat een superweek hebben wij hier gehad! Vanwege het mooie weer hebben we vooral buiten geleefd, ontbijt aan de picknicktafel in het zonnetje en iedere avond buiten gegeten. De kinderen hebben hele dagen gezwommen, wat heerlijk zo'n eigen zwembad. Verder hebben we volop genoten van de prachtige omgeving."
Gezin met 2 jonge kinderen uit Zwolle

Wij kunnen heel kort zijn: Casa di Bella is geweldig! Boek een vakantie en ervaar het zelf."
Twee stellen (35-45) uit Utrecht

"Wat hebben wij genoten van Casa di Bella. Prachtige omgeving, heerlijk vakantiehuis en gastvrije mensen... Wij komen zeker terug. Henk en Myrna: bedankt voor de gezelligheid, goede zorgen en warme verhalen."
Twee stellen (45 – 60 jaar) uit Den Bosch

"Hierbij willen we graag onze onwaarschijnlijke waardering uiten over de twee weken die we in Casa di Bella hebben doorgebracht. Het was geweldig en zeker de gastvrijheid is iets wat ons nog lang zal bij blijven. Als we nog eens naar Sicilië gaan, komen we zeker terug!"
Twee gezinnen met elk 2 kinderen uit Groningen

bed
Via Pietro Novelli 297
90046 Monreale
Italia
Tel: 00-39-338 13117909
of 00-39-091-32578045
©2019
envelope-ofacebookchevron-circle-uppinterest-p